Skip to main content

E timpul să schimbi modul în care organizezi auditul de mediu. Preia controlul asupra eforturilor tale de sustenabilitate

Auditul de mediu este o evaluare a impactului activit─â╚Ťilor unei companii asupra mediului ├«nconjur─âtor ╚Öi a conformit─â╚Ťii sale cu reglement─ârile de mediu. Prin identificarea zonelor unde se pot reduce sau elimina cantit─â╚Ťile de de╚Öeuri, acest tip de audit poate ajuta ├«n 2 direc╚Ťii importante: reducerea impactului asupra naturii ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea eficien╚Ťei opera╚Ťiunilor.

Adopt─â inova╚Ťia cu SIGAD ╚Öi platforma dezvoltat─â ├«n conformitate cu cerin╚Ťele legale ╚Öi reglement─ârile actuale de mediu. Ai parte de expertiz─â de ├«ncredere, conformitate legal─â. Totul pe aceea╚Öi platform─â.

Servicii audit de mediu Sigad

Managementul deșeurilor întâlnește digitalizarea.

O eroare uman─â sau o raportare deficitar─â poate atrage amenzi costisitoare, ├«n timp ce contractele cu furnizorii – care sunt cruciale pentru generarea de venituri – pot depinde de auditurile periodice reglementare.

Aici intervenim noi, ne asum─âm responsabilitatea de a-╚Ťi pune la dispozi╚Ťie toate informa╚Ťiile legislative ╚Öi suportul exper╚Ťilor no╚Ötri.

Beneficiile digitaliz─ârii rapoartelor de audit de mediu cu SIGAD

Imagineaz─â-╚Ťi un an f─âr─â anxietatea generat─â de riscurile neconform─ârii cu legisla╚Ťia, f─âr─â a c─âuta pe internet sau a ├«ntreba colegii despre documentele necesare unui audit de mediu.

Prin externalizarea acestui serviciu, te vei bucura de urm─âtoarele avantaje:

Accent pus pe relevan╚Ť─â – Prin intermediul SIGAD, vei beneficia de colectarea ╚Öi analiza datelor, facilit├ónd auditorilor identificarea rapid─â a domeniilor care necesit─â ├«mbun─ât─â╚Ťiri.

Monitorizarea continu─â a performan╚Ťei – Prin intermediul platformei noastre monitoriz─âm ├«n mod constant performan╚Ťa de mediu a companiei tale ╚Öi s─â identific─âm rapid posibilele probleme.

Gestionarea eficient─â a timpului ╚Öi bugetului – Vei putea reduce costurile ╚Öi timpului necesar pentru auditul de mediu, permi╚Ť├óndu-╚Ťi s─â te concentrezi mai mult pe performan╚Ťa de mediu ╚Öi mai pu╚Ťin pe procesele administrative.

├Äntr-o clip─â, conformitate cu legisla╚Ťia de mediu ╚Öi eficientizarea opera╚Ťiunilor

Raportul auditului de mediu este ╚Öi un instrument valoros pentru compania ta, oferindu-╚Ťi o imagine clar─â a performan╚Ťei de mediu ╚Öi a oportunit─â╚Ťilor de ├«mbun─ât─â╚Ťire a gestion─ârii de╚Öeurilor.

Prin digitalizarea acestui proces, po╚Ťi beneficia de o mai mare transparen╚Ť─â ╚Öi accesibilitate a datelor, precum ╚Öi de o mai mare eficien╚Ť─â ├«n gestionarea informa╚Ťiilor de mediu. ├Än afara faptului c─â ├«╚Ťi ├«ndepline╚Öti obiectivele de mediu, ├«╚Ťi po╚Ťi consolida pozi╚Ťia pe pia╚Ť─â prin ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťei de mediu ╚Öi prin comunicarea eficient─â a acestor realiz─âri c─âtre clien╚Ťi ╚Öi parteneri de afaceri.

Elimini riscurile de neconformitate cu Sigad

Implementarea unei solu╚Ťii digitale ├«╚Ťi ofer─â o imagine clar─â a impactului t─âu asupra mediului ├«nconjur─âtor

Documentele necesare pentru un audit de mediu pot varia ├«n func╚Ťie de tipul ╚Öi dimensiunea companiei tale, precum ╚Öi de obiectivele specifice ale auditului. ├Än general, auditorii vor avea nevoie de urm─âtoarele documente ╚Öi informa╚Ťii pentru a realiza un audit de mediu:

1

Planul de afaceri și strategiile de dezvoltare ale companiei

2

Politicile și procedurile de mediu ale companiei

3

Reglementările și legile de mediu aplicabile companiei

4

Rapoarte de monitorizare a mediului și alte documente relevante privind impactul companiei asupra mediului

5

Planuri de gestionare a de╚Öeurilor ╚Öi a substan╚Ťelor periculoase

6

Informa╚Ťii despre consumul de energie ╚Öi despre resursele naturale ale companiei

7

Informa╚Ťii despre emisiile de gaze cu efect de ser─â ╚Öi al╚Ťi poluan╚Ťi

8

Informa╚Ťii despre proiectele ╚Öi activit─â╚Ťile viitoare ale companiei ╚Öi impactul acestora asupra mediului

De ce SIGAD?

1

Avem know-how

Echipa noastr─â este format─â din exper╚Ťi IT ╚Öi speciali╚Öti din domeniul legisla╚Ťiei de mediu. ├Ämpreuna am dezvoltat platforma SIGAD, asigur├ónd corectitudine ╚Öi eficien╚Ť─â maxim─â datorit─â expertizei noastre ├«ndelungate ╚Öi proceselor de raportare complexe.
2

Precizie

Nu mai este nevoie s─â cau╚Ťi ore ├«n ╚Öir informa╚Ťii despre actualiz─âri legale. ├Ä╚Ťi explic─âm cele mai recente legi, apoi, ├«n func╚Ťie de industrie, oferim suport specializat. Transform─âm teoria ├«n practic─â ╚Öi o aplic─âm cu precizie.
3

Suport

Indiferent dac─â ai nevoie de asisten╚Ť─â telefonic─â sau de o ├«nt├ólnire fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â, suntem aici pentru a te asigura c─â suntem l├óng─â tine. Nu ezita s─â ne contactezi pentru orice ├«ntrebare.
De ce sa alegi Sigad

Cele mai frecvente întrebări despre auditul de mediu

Ce este un audit de mediu?

De ce este important un audit de mediu?

Cine poate face un audit de mediu?

Ce documente sunt necesare pentru un audit de mediu?

Cât durează un audit de mediu?

Ce se întâmplă după finalizarea auditului de mediu?

Ce beneficii poate aduce un audit de mediu?

Ce se întâmplă dacă compania nu este conformă cu reglementările de mediu?

Cum poate ajuta digitalizarea auditul de mediu?

Este timpul s─â ...

Spui adio presiunii sufocante de a respecta reglement─ârile autorit─â╚Ťilor ╚Öi ale organiza╚Ťiei ├«n ceea ce prive╚Öte managementul de╚Öeurilor. Platforma SIGAD face procesul at├ót de u╚Öor, astfel ├«nc├ót s─â te po╚Ťi concentra pe ceea ce conteaz─â cu adev─ârat – dezvoltarea afacerii.

Programeaz─â o discu╚Ťie