Skip to main content

Misiunea noastră: să creăm o lume sustenabilă pentru generațiile viitoare

Imaginează-ți o lume în care afacerile înțeleg să opereze în mod sustenabil, fără a compromite resursele și mediul înconjurător. Exact această viziune a determinat echipa SIGAD să se mobilizeze și să creeze o platformă care ajută companiile să contribuie la o planetă mai verde.

Citește mai mult

La SIGAD credem că fiecare companie poate face o diferență, iar noi suntem aici pentru a oferi instrumentele necesare pentru ca acestea să poată fi în conformitate cu legislația mediului.

Am pornit de la ideea că protecția mediului și cunoașterea legislației în domeniu nu trebuie să fie un obiectiv greu de atins; de aceea, ne-am propus să simplificăm și să transformăm acest aspect într-un proces facil și eficient pentru fiecare companie.
Suntem în continuă dezvoltare și în căutare de soluții noi și eficiente pentru companiile care își doresc să își asume o poziție de lider în domeniu.

Viziunea SIGAD

La SIGAD, avem o viziune clară a felului în care dorim să ajutăm companiile să evolueze și să își atingă obiectivele de protecție a mediului. Dorim să fim acea forță de schimbare care ajută companiile să își optimizeze activitatea și să opereze într-un mod sustenabil.

Citește mai mult

Suntem determinați să fim un partener de încredere pentru fiecare companie cu care colaborăm, împreună creând o lume sustenabilă și mai echilibrată.

Încă de la început, SIGAD a dorit să își consolideze poziție de lider de piață pentru soluțiile de raportare și monitorizare a impactului asupra mediului prin intermediul unei echipe extraordinare și unei platforme modern, intuitive și eficiente.

Valorile SIGAD

CALITATE

Suntem dedicați să oferim soluții complexe, complete și de cea mai înaltă calitate, care respectă nevoile specifice ale fiecărei companii și contribuie la un impact minim asupra mediului.

INOVARE

Suntem în permanență în căutarea unor soluții inovatoare și personalizate, care să permită companiilor să își îndeplinească obiectivele de protecție a mediului într-un mod mai eficient și durabil.

RESPONSABILITATE

Suntem conștienți de impactul pe care îl putem avea asupra mediului și ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare soluție pe care o dezvoltăm.

COLABORARE

Suntem convinși că o colaborare excelentă este esențială pentru succesul comun și încurajăm o comunicare strânsă cu fiecare companie parteneră, pentru a ne asigura că oferim soluții potrivite nevoilor tale.

SUSTENABILITATE

Suntem dedicați operațiunilor sustenabile și ne-am angajat să promovăm protecția mediului și a resurselor naturale prin soluțiile pe care le oferim și prin propriile noastre activități.

TRANSPARENȚĂ

Credem în relații de lungă durată, transparență și etică în afaceri. Ne implicăm activ, comunicând deschis și clar cu privire la platformă și servicii, astfel încât clienții noștri să poată înțelege procesul și să aibă încredere în munca noastră.

Ce spun clienții

Soft complex adaptat nevoilor specifice raportărilor către Fondul pentru Mediu, Agenției de Protecția Mediului și raportărilor Europene, echipa serioasă, cunoscători ai legilor din domeniul ambalajelor și deșeurilor.

Laura MacoveiWaste Manager - Robert Bosch

Sunt extrem de mulțumit de serviciile externalizate și de serviciile conexe prestate de echipa SENEX SIGAD.

Bogdan PătrașcuCEO - CCC

Parteneriatul cu SENEX SIGAD, ca furnizor de servicii pentru gestionarea informațiilor despre ambalaje și deșeuri de ambalaje, precum și pentru calcularea contribuțiilor aferente la Fondul de Mediu, este de remarcat atât datorita serviciilor profesionale prestate, cât și din punctul de vedere al responsabilității și flexibilității echipei sale.

Adriana PanăDirector financiar - Maspex

Prin intermediul companiei SENEX SIGAD am realizat atât proiecte internaționale ale companiei, cât și raportările către agențiile de mediu din România.

Corina StoicaHSE Manager - Zentiva

Cunoaște echipa SIGAD

La SIGAD ne dorim să oferim soluții moderne și personalizate, care iau în considerare nevoile unice și specifice ale fiecărei afaceri. Suntem convinși că digitalizarea proceselor de calcul și raportare către agențiile de mediu reprezintă unul dintre pilonii cheie pentru succesul clienților noștri, având în vedere accentul acordat de Comisia Europeană asupra aspectelor de mediu. Prin urmare, ne angajăm să fim alături de companiile cu care colaborăm în fiecare etapă a proceselor de raportare către agențiile de mediu.

Andrei Dobrin

Manager General
Pasionat de algoritmi și impactul asupra mediului al proceselor, Andrei s-a implicat de la începutul proiectul SIGAD în dezvoltarea

aplicației și în elaborarea celor mai bune metode de a determina impactul complet asupra mediului și îndeplinirea tuturor obligațiilor legale la nivel național și internațional al companiilor.

Mădălina Stan

Specialist în Managementul Deșeurilor
Mădălina s-a alăturat echipei noastre din dorința de a contribui la dezvoltarea unei societăți sustenabile prin digitalizare și

responsabilitate față de mediu. În timpul liber o gășiți fie în bucătărie pregătind prăjituri delicioase, fie exersând pașii de tango, dansul de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Mihai Radu

Marketing Manager
Cu background în marketing și științele comunicării, Mihai este convins că timpul este singurul lucru pe care nu îl putem recicla

, astfel, a ales să se dezvolte și în alte domenii conexe precum Graphic Design, Fotografie și Videografie. Totuși, motociclismul fiind unul din hobby-urile lui favorite.

Victor Neguț

Reprezentant vânzări
Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul vânzărilor, aduce un plus de prospețime echipei prin experiență de sportiv

de performanță în baschetul românesc.

Sorin Vlădescu

Reprezentant vânzări
Profesionist în vânzări, având experiență în vânzarea de soluții tech compliance, InfoSec, soluții de finanțare pentru proiecte IT&C

& IoT, publicitate în evenimente sportive. A avut o expunere semnificativă la mediul specific start-up, chiar și în cadrul unor corporații. Este pasionat de sport, istorie și literatură.

Corina Stratulat

Responsabil de Mediu
A ales acest domeniu conștientă de importanța pe care o are natura în viețile noastre, iar în timpul liber extinde această grijă față de

mediu prin citit, nutriție, dans și descoperirea de noi locuri.

Marius Niculescu

Programator
Pasionat de calculatoare încă de mic, acesta a urmat calea IT-ului și s-a alăturat echipei că programator. Deși domeniul

mediului este unul nou pentru el, i s-a părut o provocare ce trebuie acceptată.În timpul liber, jocurile video și filmele la cinema împreună cu prietenii sunt metoda perfectă de relaxare.

Filip Răzvan Adrian

Programator
Programator, pasionat de domeniul dezvoltării software web, cu o bază solidă în matematică. În afară programării, își alimentează

pasiunea pentru tuning și detailing auto, un domeniu în care se dedică cu același devotament și precizie.

Adelina Covaliov

Responsabil de Mediu
Pasionată de sustenabilitate și mereu în căutarea modalităților de a proteja și conserva mediul înconjurător. Adelina este

implicată în activități sportive plăcându-i să-și mențină corpul și mintea sănătoase. Personalitatea sa veselă este contagioasă, aducând mereu zâmbete pe buzele celor din jur.

Iuliana Dobrin

Responsabil de Mediu
Absolventă de Ecologie și Protecția Mediului, s-a alăturat echipei SIGAD pentru a inova domeniul Economiei Circulare și

Waste Managementului prin digitalizare.
Pasionată de arhitectură, îi place să studieze istoria artei, să analizeze tehnicile și să descopere povestea și unicitatea din spatele fiecărei creații.

Mihai Grămadă

Responsabil de Mediu
Dedicat, implicat și cu o atenție deosebită la detalii, Mihai s-a alăturat echipei si devenit un expert în domeniul mediului.

În afara vieții profesionale își antrenează spiritul competitiv participând la diferite activități sportive, precum fotbalul, tenisul și înotul.

Andrei Anghel

Responsabil de Mediu
Cu o pasiune puternică pentru economia circulară, alături de studii și experiență profesională în domeniu, este întotdeauna

deschis pentru a identifica soluții sustenabile care creează un impact pozitiv asupra planetei.
Este un împătimit al sporturilor, în special fotbal și schi, cu ajutorul cărora a dobândit abilitați valoroase.

Georgiana Manu

Responsabil de Mediu
Cu studii absolvite în Ingineria Mediului, Georgiana ajută companiile să se conformeze standardelor de protecție

a mediului. Fiind pasionată de calătorii, atunci când se ivește ocazia, nu ratează niciodată un city break sau călătorie pentru explorarea tradițiilor și locurilor superbe din țara noastră.

Lucia Maria Lavru

Responsabil de Mediu
Lucia, absolventă a masterului de Politici de Mediu pentru Dezvoltare Durabilă, s-a alăturat echipei pentru a pune în aplicare

studiile în domeniu. Ea este pasionată de drumeții, iubește natura, animalele și dorește să se implice în apărarea și protejarea mediului. În timpul liber, îi place să practice atletismul si yachtingul.

HAI ÎN ECHIPA SIGAD

Echipa noastra crește în permanență. Dacă rezonezi cu valorile noastre trimite CV-ul tau la cariere@snx.ro

Programează o discuție